​Velkommen til Jøni Aabybro

​Telefon:  +45 98 24 19 11     |     E-mail:  jv@joeni-as.dk

Ladopbygning i mange materialer

Hos Jøni Aabybro kan vi hjælpe dig med fremstillingen af et lad i højeste kvalitet. Vi har over 35 års erfaring i ladopbygning, og vi hjælper dig gerne med ladopbygning i høj kvalitet. Vi har gennem årene fremstillet lad- og lastvognsopbygninger til mange forskellige formål såsom dyretransport, entreprenørkørsel, fragtlad, asfaltlad, og vi har stor erfaring med hydraulik, lifte og kraner også.

Kvalitetsløsning ved alle vores ladopbygninger

Vi påtager os gerne enhver opgave inden for ladopbygning, uanset hvorfra i landet du bor, og vi lægger stor vægt på kvalitet. Ved hver eneste opgave vi påtager os, så garanterer vi den absolut højest mulige kvalitet, og vi gør meget ud af at finde en løsning, stor som lille, der passer perfekt til den eller de transportopgaver, som du arbejder med.

Vi er specialister i fremstilling af letvægts ladopbygninger af aluminium, og vi kan levere løsninger i alle størrelser og mange forskellige styrker, så du kan fylde flere tons i ladet uden frygt for, at det ikke kan holde til det.

Overfladebehandlinger er også en af vores specialiteter inden for ladopbygning, hvor vi ved ladopbygning sørger for, at overfladen er glat og flot, så du får en løsning, du bliver glad for i mange år.

Kontakt os og hør mere om ladopbygning

Har du brug for en ladopbygning af højkvalitets aluminium? Så er vi de helt rette til at udføre opgaven. Vi har over 35 års erfaring, og vi hjælper kunder i hele landet med ladopbygninger. Kontakt os på telefon 98 24 19 11 i dag, og så kan vi aftale de nærmere detaljer.​​

Plastic container
Til Grøn Gas, Vraa afdeling Speciel udviklet plastcontainer i galvaniseret stålskelet
→ Læs hele nyheden
Specialcontainer rustfri
2 stk specialcontainere i rustfri.
→ Læs hele nyheden
Pendellad
Pendellad m. korntop og automatpresenning.
→ Læs hele nyheden
Dumperlad
Dumperlad i Hardox 500 - 8 mm plade.
→ Læs hele nyheden
Plastictank
Plastictank for transport af levende fisk.
→ Læs hele nyheden

Adresseoplysninger

JØNI AABYBRO ApS

Mølhavevej 1

9440 Aabybro

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 98 24 19 11

E-mail: ​jv@joeni-as.dk 

CVR: 27364748