​Velkommen til Jøni Aabybro

​Telefon:  +45 98 24 19 11     |     E-mail:  jv@joeni-as.dk

Automatpresenning til dit lad

Vi fremstiller en lang række forskellige lad til lastvogne, men et lad er ikke alt, vi har ekspertise inden for. Vi arbejder også med kvalitetsløsninger inden for automatpresenning, og vi kan levere en automatpresenning til alle typer af lad og i forskellige styrker, alt efter hvad du har brug for, og hvad du transporterer af gods.

Hurtig afdækning med automatpresenning

Har du fyldt dit lad op, og kæmper du ofte med at få presenningen til at sidde korrekt på dit lad? Så kan vi nu spare dig for en masse tid. Med en automatpresenning skal du ikke længere bekymre dig om, hvorvidt presenningen sidder tæt og stramt. Vi fremstiller en automatpresenning, som passer perfekt til dit lad i størrelse, og den lukker tæt hver gang. Fordelen ved en automatpresenning er, at du ikke selv skal bruge tid og kræfter på lukke presenningen til, da det hele styres automatisk via fjernbetjening.

Vi tilbyder vores hjælp i forbindelse med fremstilling af automatpresenninger til alle kunder i landet, og du er garanteret den bedste kvalitet på markedet. Samtidig tilbyder vi vores løsninger til gode og konkurrencedygtige priser.

Vil du vide mere?

Kunne du godt tænke dig en automatpresenning, således at du kan spare tid hver gang, du har fyldt dit lad op? Så kan vi være dig behjælpelige med en løsning af højeste kvalitet. Kontakt os i dag på telefon 98 24 19 11, og så finder vi ud af en god løsning. Vi tilbyder vores hjælp til alle kunder i landet, og du får en hurtig levering.​​

Plastic container
Til Grøn Gas, Vraa afdeling Speciel udviklet plastcontainer i galvaniseret stålskelet
→ Læs hele nyheden
Specialcontainer rustfri
2 stk specialcontainere i rustfri.
→ Læs hele nyheden
Pendellad
Pendellad m. korntop og automatpresenning.
→ Læs hele nyheden
Dumperlad
Dumperlad i Hardox 500 - 8 mm plade.
→ Læs hele nyheden
Plastictank
Plastictank for transport af levende fisk.
→ Læs hele nyheden

Adresseoplysninger

JØNI AABYBRO ApS

Mølhavevej 1

9440 Aabybro

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 98 24 19 11

E-mail: ​jv@joeni-as.dk 

CVR: 27364748